Cautare

10961 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate in bucuresti" (2.91 secunde)
Autoritatile din Gorj incearca sa reintroduca in circuitul agricol si forestier 16.800 de hectare de teren afectat de exploatarile miniere, dar care in prezent este liber de sarcini, fronturile de lucru fiind inchise.
Mai multe institutii de invatamant din Targu Jiu si Sala Sporturilor din municipiu vor beneficia in cateva luni de panouri solare. In programul finantat din Fondul de Mediu (80%) si Consiliul Local (20%) au intrat noua scoli din municipiu si Sala Polivalenta.
Puteti citi in continuare intrebarile Dacianei Sarbu. ... Primarii din diverse regiuni ale tarii au fost informati ulterior ca programul va fi pus in aplicare incepand cu anul scolar 2010-2011, dupa ce purtatorul de cuvant al guvernului a anuntat ca el se va aplica din anul scolar 2009-2010.
Catedrala Mantuirii Neamului - fratele mai mare al Parlamentului O noua catedrala este construita in centrul Bucurestiului, costurile ridicandu-se la 600 de milioane de euro.
Cea mai noua carte semnata de Mihai Dragomir Viata Altfel, Viata are totul dar intr-o alta ordine ” a fost lansata cu succes si la Brasov, in prezenta unui public numeros, miercuri 28 martie 2018, in cadrul unitatii de invatamant Prems.
Dascalii sustin ca acestea sunt folosite de elevi si studenti pentru a copia in timpul examenelor. Dimensiunile mici ale echipamentelor dar si al castilor le fac greu de depistat in timpul unui examen, iar elevii si-ar putea pune in format audio sau text diverse subiecte.
Peste 300 de cadre didactice participa în perioada 26-30 noiembrie la cursurile de instruire pentru Programul „Think.com“, o comunitate virtuala care conecteaza scoli, profesori si elevi din întreaga lume pentru a colabora în realizarea de proiecte.
Justin Rosenstein, inginerul de la Facebook care a creat butonul Like, este unul dintre specialistii in tehnologie care trag un semnal de alarma in legatura cu pericolul social media.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Data de 30 Noiembrie este o zi importanta pentru intreg Poporul Ortodox si, in special, pentru Poporul Roman.
Are studii de filozofie si teologie la universitati prestigioase si a lucrat peste 20 de ani in domeniul editorial. In prezent conduce departamentul Century din cadrul Random Hous UK - o mare ditura londoneza.
Autoarea, Connie Glynn , s-a nascut in Anglia in 1994. ... In timpul facultatii a infiintat canalul YouTube de vlogging Noodlerella, care s-a bucurat de un succes imens in Marea Britanie, adunand in scurt timp aproape un milion de abonati.
In 30 Aprilie, angajatii Adecco din peste 50 de tari vor iesi in strada pentru a oferi consiliere in cariera si seminarii gratuite pentru a ajuta tinerii sa isi imbunatateasca angajabilitatea. Ciferele somajului in randul tinerilor relevă
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata "Rectificarea bugetara aduce mai multi bani pentru educatie, sanatate si confortul cetatenilor", pe care o puteti citi in continuare.
Or, a sari peste micul dejun este echivalent cu a pierde, zilnic, doua ore de cursuri, din cauza ca elevii sunt mai putin concentrati, demonstreaza o ancheta efectuata in Australia, prezentata de doctissimo.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Astazi doresc sa trag un semnal de alarma asupra unui aspect adus in discutie de catre premierul interimar, Sorin Campeanu.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Viata politica ne-a oferit in ultima vreme nenumarate surprize, inclusiv schimbarea Guvernului. Suntem bombardati in fiecare zi de teme si subiecte politice mai mult sau mai putin relevante pentru romanul de rand:
Patru Maini, producator roman de materiale de constructii pentru finisaje si integrator de servicii si solutii pentru personalizarea caselor, a lansat cea de-a patra editie a campaniei sale anuale prin care isi propune sa renoveze 37 de gradinite, scoli si spitale de copii din toata tara.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... Peste tot in tara exista parinti efectiv disperati ca nu au unde sa-si lase copiii pe perioada verii, gradinitele fiind inchise.
Lasati-ne dracului in pace (Autoare: Denisa Miron) Declaratiile lui Nicusor Dan, presedintele Uniunii Salvati Romania (USR) l-au facut pe scriitorul Vasile Ernu sa ia atitudine in semn de solidaritate cu cei saraci si sa ii dea o replica dura prin intermediul unui baiat din Teleorman:
google-analytics.com